Haven Protocol bányászata Windows rendszereken


Hozzáadva: 2021. Április 20. Megtekintve: 1366

A Monero alapokon megvalósított Haven Protocol vagy XHV bányászata kiváló kiugrási lehetőség lehet az eddig ethereumot bányászóknak. A kriptovaluta piaci ára egész magasra ívelt az utóbbi néhány héten és sok bányász elkezdtem átirányítani a rigjeit ezen valuta bányászatára. Az oldalon már jelent meg cikk azzal kapcsolatban hogy hogyan kell az XHV minert Linux alapokon futtatani, azonban még nem esett szó a Windows alapú bányászatról. A következőekben be fogom mutatni az XHV Windows alapú bányászatát.


Az első és legfontosabb lépés a CUDA feltelepítése, mert enélkül nem fog futni rendesen a miner. Ezt a https://developer.nvidia.com/cuda-downloads?target_os=Windows&target_arch=x86_64&target_version=10&target_type=exenetwork linkről tudsz Windows 10-re letölteni. Miután innen letöltötted fel kell telepítened azt, mintha egy bármilyen más programot tennél fel. Nekem így nézett ki a CUDA telepítése:A következő lépés lesz a miner letöltése. Ehhez a https://github.com/xmrig/xmrig-cuda/releases linkre kell ellátogatnod. Itt a Releases szekció alatt találod majd a minert. A minert csak ki kell csomagolnod és már futtathatod is.


Az xmrig innentől kezdve futtatható, de ne felejts el a cudás shared objectet bemásolni az xmrig mellé mert csak így fog futni a miner. Ekkor már indíthatod is. Nyiss egy Command Prompt-ot (parancssort), lépj be a miner könyvtárába és add ki a következő parancsot:


xmrig.exe --donate-level 1 -o haven.herominers.com:10451 -u [TARCA] -p rig1 -a cn-heavy/xhv -k --cuda


Itt futtatom is a minert:Itt természetesen meg kell adnod egy pénztárca címet. Pénztárcát a project hivatalos oldalán tudsz magadnak csinálni: https://havenprotocol.org/


Itt csináltam magamnak pénztárcát.


Ha esetleg azt tapasztalnád, hogy lassú a miner, akkor kapcsolod ki a CPU bányászatot, így:


xmrig.exe --donate-level 1 -o haven.herominers.com:10451 -u [TARCA] -p rig1 -a cn-heavy/xhv -k --cuda --no-cpu


Így már gyorsabban fut a miner:


Az eredményedet a pool oldalán tudod leellenőrizni: https://haven.herominers.com/


Ekkor már teljes sebességgel fogsz tudni Haven Protocolt bányászni! A cikk alatt megtalálsz majd egy videót is, amiben részletesen bemutatom a Windowsos lépéseket. Használd nyugodtan!Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek