Ezt a kriptovalutát lehet érdemes bányászni 2021-ben


Hozzáadva: 2021. Április 18. Megtekintve: 845

Jelenleg megközelítőleg 0.4 dollár körül jár az aeternity-nek nevezett kriptovaluta ára, amely első hallásra nem tűnhet túl soknak, de ha úgy tekintünk a dologra, hogy a bitcoin is elindult valahonnan, akkor adhatunk neki egy esélyt. Az ethereum bányászat végéhez közeledve egyre nagyobb figyelmet kapnak az olyan altkoinok, amelyeket lehet videókártyával bányászni. Ilyen szövegkörnyezetben lehet megemlíteni az aeternity-t is. A következőekben egy érdekes videót mutatnék be, amelyben szó van az aeternity bányászatáról.


Az aeternity jelenlegi piaci árát leellenőrizheted a következő linken: https://www.coingecko.com/en/coins/aeternity. Maga az aeternity projekt Liechtensteinben fejlődik és egész sokan vesznek részt a rendszer fejlesztésében. Támogatja az ethereum világából már jól ismert NFT-et vagy Non Fungible Tokeneket is. A kriptovalutát nemrég többször érte 51%-os támadás, viszont a fejlesztők eddig mindig sikeresen védekeztek ezek ellen.


Ha videókártyán szeretnél bányászni, akkor biztosan fel kell majd telepítened a CUDA-t. Ehhez a következő linket tudnám javasolni, mert itt megtalálhatod a CUDA telepítéséhez szükséges parancsokat: Ethereum bányászat érthetően kezdőknek videóval és profit számítással.


A bányászathoz én egy orosz fejlesztőcsapat által közzétett minert használtam, amelynek linkjét itt megosztom veletek: https://github.com/develsoftware/GMinerRelease.


A következő Appstore-os linken le tudtok tölteni egy pénztárca alkalmazást: Base æpp Wallet. Ennek segítségével hozzatok létre egy digitális pénztárcát és ennek hash címét fogjátok majd tudni megadni a miner futtatása során.


Miután letöltötted és kicsomagoltad a GMiner-t a következő paranccsal már futtathatod is:


$ ./miner --algo aeternity --port 20000 --server ae.woolypooly.com --user [SAJÁT PÉNZTÁRCÁD CÍME].rig1Az Ubuntun való telepítésről a következő videó részletesen beszámol, ha érdekel hogyan kell aeternity-t bányászni, akkor ez a videó biztosan sokat fog segíteni:
Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek