Ethereum bányászata 2021-ben Tesla V100-as videokártyán


Hozzáadva: 2021. Március 25. Megtekintve: 1333

Az ethereum bányászata jelenleg egy rettenetes felpörgött téma. A legtöbb bányász, miután a bitcoin bányászata már nem volt olyan kifizetődő szépen elkezdte átállítani a bányagépét ethereum bányászatára és a 2020-as év végére már egész komoly profitot tudott előállítani egy bányagép. A következőekben egy video segítségével tanulhatjátok meg ti is hogyan kell ethereumot bányászni 2021-ben.

Fontos itt megjegyezni, hogy az ethereum bányászata nem egy örökké tartó folyamat, mert az ethereum 2.0 bevezetésével a meglehetősen magas hozammal kecsegtető ethereum bányászat véget fog érni. Érdemes a hivatalos közleményeket figyelemmel kísérni, mert a 2021-ben még bányászható ethereum fokozatosan el fog tűnni a piacokról és a bányagépeket szépen lassan át kell majd állítani egyéb más alternatív kriptovaluták bányászatára. Addig még viszont van egy kicsike idő és szerintem ezt érdemes lehet kihasználni.

Az unalmas leírásokak inkább mellőzném és célszerűnek találtam a következő videó megosztását, amelyben el van magyarázva az ethereum bányászatának minden egy lépése. Az alapvetően egy pénztárca alkalmazás beszerzéséből, a bányászati szoftver telepítéséből, a bányászati poolhoz való csatlakozásból és magából a szoftver futtatásából áll. Egy néhány óra alatt a teljesen kezdők is el tudják sajátítani ha megnézik a következő videót, amelyben egy Tesla V100-as videokártya segítségével történő ethereum bányászat van bemutatva:

Ha tetszett a videó ne felejtsétek el megosztani, hogy más is tanulhasson egy kicsit, illetve ha még szeretnétek hasonló tartalmakat élvezni, akkor iratkozzatok fel a csatornára, hiszen itt folyamatosan jelennek meg új és hasznos információk a kriptovaluták világából!


Szerző: LBFigyelem: A bejegyzésben található információk tartalmazhatnak hibát. A szerző az abból eredő károkért nem vállal felelősséget!Hozzászólások (0)


További hírek